Честит рожден ден картички

Как да се избере правилната картичка за рожден ден? Картичката за рожден ден е неизменна част от един от най-милите лични празници и несъмнено трябва да бъде избрана с нужното внимание и усет към естетиката и добрия вкус. Как да изберем най-подходящата картичка? На първо място трябва да се съобразим с възрастта и интересите на човека за когото ще е предназначена.

Ако става въпрос за тийнейджър, който обожава рок музика, най-удачен ще е изборът на картичка с китари или фенове на рок концерт.  Ако е за човек на изкуството, заложете на арт изображения, репродукции на картини или просто картичка, която излъчва креативност, далече е от шаблона и се отличава с оригиналност. Прекрасен избор за по-зрелите хора е картичка с красиви цветя и отпечатано пожелание.

За децата без съмнение картичките трябва да бъдат цветни, весели и изпъстрени с балони, клоуни и весели рисунки. Можете да потърсите картичка с прикрепени детайли по нея като подвижни очички, панделки, дори плюшени декорации. Децата обичат да откриват играта и закачката във всичко около себе си, така че подобни картички ще ги зарадват и заинтригуват. Ако вие самите умеете да рисувате, допълнете впечатлението, което картичката създава, с авторска рисунка или детайл, който отразява вашия почерк и настроение.

Запомнете, че всяка проява на творчество и старание от ваша страна е жест към рожденика, който носи едно важно послание – че го цените, обичате, мислите за него и не сте забравили празника му. Картичката за рожден ден не бива да се възприема само като възможност за поздрав, но и като допълнение към подаръка. В този ред на мисли, можете да свържете подаръка с изображенията на картичката. Ако това е пръстен например, нека картичката изобразява подобен символ, ако е книга, нека картичката е свързана с това, за което се разказва в нея или в нея е написана мисъл от същия автор.
Изборът на картичка е въпрос на вкус и проява на собственото отношение към красотата и оказаното внимание към рожденика. Проявете вашия стил!