Честит Рожден Ден Пожелания

За да се отличите от всички останали и оставите ярък спомен в рожденика, който искате да поздравите, са ви необходими не само вдъхновение и умение да се изразите по най-добрия начин, но и знание къде да потърсите подходящи готови пожелания. Потърсете ги при нас.

Честит рожден ден!
Бъди мъдър, бъди с богата душевност, приемай всичко спокойно и си извеждай поука от грешките. Отнасяй се великодушно към хората, обичай силно като за последно и бъди много щастлив, защото си жив и те има.
Живееш на прекрасно място и си обграден с чудесни хора, които искрено те обичат.

Smiley face

Честит рожден ден!
Сърдечни пожелания за едно прекрасно изкарване на празника и много хубави подаръци. Нека сред тях има не само красиви вещи, но и някой от най-ценните човешки стремежи като искрена обич, топлина, успехи и благородни помисли и начинания.

Smiley face

Честит рожден ден!
От деня в който си пожелан и сътворен, до днешния момент и занапред, нека всяка секунда от твоя живот е изпълнена с чиста радост, мъдрост, удовлетворение, споделена любов и само хубави преживявания.
Весело парти!

Smiley face

Честит празник!
Пожелавам ти да сбъднеш желанията си – тези, които искаш от много време да се осъществят, но по една или друга причина не са се реализирали и тези, за които тайничко се надяваш да се случат и да те превърнат в най-щастливия човек на земята.

Smiley face

Честит празник!
Пожелавам ти по-малко бури в живота и повече слънчеви и топли дни. Нека винаги имаш сърце, на което да се довериш и очи, в които да се огледаш. Нека никога не си сам и самотен, нека винаги намираш себе си, където и да те отведе съдбата.
Честито помъдряване.