Честит рожден ден приятелко

За приятелите сме готови да дадем всичко и в много случаи те са нашето истинско семейство, защото споделяме съкровените си мисли и емоции с тях. С тях порастваме, изграждаме се като личности, изживяваме някои от най-хубавите си спомени. Пожелайте на своята приятелка нещо наистина хубаво, тя има рожден ден.

Честит рожден ден, приятелко!
Не бива да се страхуваме от отлитащите години, все пак, всяка една от тях е уникална по своему. Това, което преживяваме никога няма да се повтори. Нека събираме хубави спомени, преживявания, които ще ни карат да се усмихваме и сантиментално да бършем сълзи от умиление. Животът е пълноценен, когато е изживян максимално добре и е изпълнен със скъпи приятели.
Бъди здрава и щастлива, мила приятелко!

Smiley face

Честит празник, мила!
Без да броим годините и без да се интересуваме от времето и възрастта, ние се носим на вихъра на вълната и всички мъже са в краката ни.
Аз зная, че независимо от годините, ти винаги ще си притегателен център на обожание, ухажване и мили думи, защото притежаваш вътрешна красота, която те прави магнит за мъжете. Пожелавам ти здраве, луди нощи с много танци и хубави питиета!
Живей си живота и не мисли за утре.

Smiley face

Честит рожден ден, приятелко!
Живея с богатството на твоето приятелство и зная, че дори и през нощта мога да те потърся и намеря за помощ, съвет или просто, за да ме разсееш от самотата и тишината.
Искам да те виждам винаги озарена от лъчите на любовта и щастието, преливаща от идеи и желания за нови неща, доволна от това, с което се занимаваш.
Остани за мен такава вярна приятелка и страхотна жена.
Бъди здрава и обичана, това е най-важното!

Smiley face

Честит рожден ден!
Ти си една от малкото ми истински приятелки. Нямам нужда от повече, защото ти съчетаваш толкова много качества и ми даваш всичко, което мога да си пожелая.
Бъди жива и здрава!