Честит Рожден Ден Тате

За да отбележите рождения ден на най-важния човек в живота ви – баща ви, изберете хубав подарък, съпроводен от още по-трогателен поздрав, организирайте парти и не забравяйте да поканите най-големите му приятели.

Smiley face

Честит рожден ден, тате!
Ти си най-важния човек за мен,
ти си моята опора и отражение на моята същност.
Изградих се като личност, благодарение на твоето внимание, съвети и мъдро възпитание. Като благодарност искам да ти поднеса този подарък
и да ти кажа само две думи :
обичам те!

Smiley face

Скъпи тате, честит рожден ден!
Навършваш … години, но в моите очи си млад, напорист и винаги интересен.
Ти винаги имаш какво да ми кажеш, аз непрекъснато се уча от теб – на търпение, на толерантност, на това да бъда добър приятел.
Бъди жив и здрав и нека винаги виждам
младостта и блясъка в очите ти!

Smiley face

Скъпи тате, по повод твоя рожден ден искам да ти кажа думи, които не съм казвал често, а може би дори никога. Обичам те от цялото си същество и ти си най-големия ми пример в живота. Иска ми се да приличам поне малко на теб и ще се постарая да го постигна, въпреки че знам, че ти би ми казал да бъда себе си, защото всеки човек е уникален по свой начин. Честит празник и весело празнуване от мен!

Smiley face

Честит рожден ден, татко!
Ти ме научи да се радвам на живота и ми каза, че той е прекалено кратък за да допускам омраза, завис и злоба в него. Това е може би най-мъдрия съвет, който се опитвам да следвам всеки ден, за да приличам на теб и да бъда щастлив човек като теб.

Smiley face

Честит рожден ден, татко!
Нека усмивката краси лицето ти,
нека духа ти е винаги млад,
нека всеки миг е споделен и изпълнен с щастие.
Бъди много здрав, богат, спокоен
и доволен от това, което си постигнал!
Ти си моя герой!