Щури пожелания за рожден ден

Имаме удоволствието да Ви споделим едни различни пожелания за рожден ден. Става въпрос за щури пожелания. Не търсете голям смисъл и голям подтекст в пожеланията, тяхната цел е просто да бъдат нещо щуро, различно и оригинално от останалите. Ние се надяваме нашия труд да бъде оценен, но това го решавате единствено Вие.

Честит Рожден Ден, Приятел!

Пожелавам ти да обърнеш на обратно всеки един закон на Мърфи.

Smiley face

Честит рожден ден!

Аз искам да ти пожелая да опиташ от виетнамски, древен, сладко-кисел сос за добро утро!

Smiley face

Честит рожден ден!

Искам да се опиташ поне за един ден, да правиш всичко на обратно! Ето ти няколко примера: Да се наспиш преди да си легнал/а, да си пил/а преди да си ожаднял/а, да изхарчиш заплатата преди да си я взел/а и дори преди да си я изработил/а и т.н
Успех и весело днеска!

Smiley face

Честито! Рожден Ден имаше нали?

Ако не съм объркал, искам да ти пожелая да ми направиш една шопска салата и да сипеш една ракия!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти едно голямо нищо! Човек си има капацитет, не може да поеме всички пожелания и всичко да стане според пожеланото… Заради това, просто ти пестя място с моето!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Нека нещо да се получи, нека нещо щуро да се случи!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Бягай по тъча и да не ти пука… Рискът да излезеш от терена е голям, но според мен това място в нашия живот е с най-висок процент за успехи, свобода и кеф!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Значи сега Рожденик, взимаш си една Нива, след което и посаждаш Просо и след това Караш през Простото и да не ти пука! Това е лично една моя мечта и ако не аз, то нека ти да я осъществиш!