шантави идеи за подарък

10 нестандартни идеи за подарък, които ще изненадат всеки

Ако сте се наситили от стандартните парфюми, чорапи и ваучери за масаж, имаме нещо за вас! Да, разбираме, че „намерението е важно“, но… наистина ли? Нека ви представим 10 абсурдно нестандартни идеи за подаръци, които ще накарат получателите да изпитат пълната гама от емоции, от учудване до хихикане. Направо си влизат в графата „шантави“, но креативни идеи.

 1. Собственоръчно направен календар с вашите най-смешни снимки: Изберете 12 снимки, на които правите гримаси или танцувате като луд, и направете го главният календар на приятеля ви за следващата година.
 2. Банка/балон/буркан с въздух: „Вдъхновен“ от славните буркани с български въздух. Защо да не подарите чист, свеж въздух (от вашия балкон)? Моля, не прекалявайте и не взимайте въздух от тоалетната.
 3. Абонамент за „Урок по джембе всяка събота“: И нека вашият приятел се научи на ритъма на джунглата. Да, джембето е толкова шумно, колкото предполагате.
 4. Портфейл… без пари: Подсказка, добавете бележка „Търсете съкровището!“ вътре. (Не гарантираме, че има такова съкровище.)
 5. Комплект „Сглоби си сам домашен любимец“: Включва пластмасова жаба, лепило и малко козинка. Упътването? Импровизация!

  Дотук добре ли е? Да видим останалата половина с предложения:
 6. Дръжка на чекмедже: Защото кой може да има прекалено много дръжки?
 7. Шапка-чаша: За онези дни, когато искате да пиете вода (или може би бира), но ръцете ви са заети.
 8. Картонена кутия: Но не всяка кутия. Тази е специално избрана за приятеля ви. Подходяща за котки, кукли и… други кутии.
 9. Пътеводител за „Най-интересните места в моя град“ написан от вас: Включете такива атракции като „моята любима автобусна спирка“, „клекшопа в центъра“ или „онзи тротоар, на който паднах миналата зима“.
 10. Тениска с надпис „Получих тази тениска, защото (вашето име) мисли, че е забавно“: Да, наистина е забавно.

Ако не сте си харесали нищо от 10те предложения – прочетете ги пак. Гарантирано ще се спрете на минимум 1 идея.
Подаръците са начин да покажем на хората около нас колко ги обичаме… или поне колко обичаме да ги изненадваме и забавляваме. Надяваме се, че тези идеи ще ви вдъхновят за следващата голямо събитие или поне сме ви накарали да се усмихнете. 🙂