Oт мама и татко

Имаме удоволствието да Ви споделим пожелания за рожден ден „от мама и татко”. Целта на тази страница е да направи лесен изборът Ви за пожелание или да Ви вдъхнови с интересни идеи. Разгледайте и другите наши уникални пожелания за рожден ден.

Честит Рожден Ден от Мама и Татко!

Ние много те обичаме и искаме да знаеш, че винаги можеш да разчиташ на нас за абсолютно всичко! Желаем ти много щастливо детство, късмет и здраве!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

И ето го и толкова чаканият Рожден Ден! Честито, слънце наше!
С големи пожелания за здраве, щастие, късмет, любов и много радост! От Мама и Тати!

Smiley face

Честито! Вече си Голяма!

Вече няма да те наричаме Принцеса, вече си Кралица J
Аз и Татко ти пожелаваме да ти се сбъднат всичките желания! Бъди мъдра в изборите, които правиш. Било то дори и какво си пожелаваш.

Smiley face

Скъпо мое дете! Честит Рожден Ден!

Искам да ти пожелая да бъдеш смел и да търсиш любовта, да намираш и цениш нещата, които обичаш! Нека да си здрав, силен, смел, усмихнат и добър! От татко и мама!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Днес е нашият общ голям празник! Не си мисли, че само ти имаш какво да празнуваш! Времето минава толкова бързо, пожелаваме ти да се наслаждаваш на всеки момент! Прегръдки, изпълнени с много любов, от Мама и Татко!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелаваме ти да намериш себе си, недей да бъдеш нещо, което не си. Човек, който ходи по чужди следи, няма как да остави свои! С Обич: Мама и Татко!

Smiley face

Честит Рожден Ден!!!

Пожелаваме ти да имаш големи успехи, да си винаги усмихнат и здрав! Да оценяваш малките и големите неща в живота! С много обич от Мама и Татко!

Smiley face

Честит Рожден Ден от Татко и Мама!

Няма да разтягаме локуми! Желаем ти само добро! Нека да намериш това, което те прави щастлив/а!